OVER AIRFACTORY

Een stukje over ons zelf

Airfactory ontwerpt en produceert unieke opblaasbare marketing producten. Een jong creatief bedrijf met veel aandacht voor de klant. Wij houden van transparantie en korte lijntjes.  Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze jaren lange ervaring in het begeleiden van projecten en produceren van inflatables kunnen wij binnen elk budget unieke producten maken van de allerhoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden en supporten.

Kom gerust eens langs voor een lekkere bak koffie, om uw ideeën te bespreken, of misschien alleen al voor een goed gesprek. U bent van harte welkom. Onze klanten staan bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Hoge kwaliteit printOpblaasbare tent

Originaliteit en creativiteit

U kunt op verschillende manieren uw product, merk of bedrijf in de kijker zetten. Airfactory begrijpt als geen ander dat creativiteit en originaliteit hierbij belangrijke aspecten zijn. Samen met de klant bedenken wij de beste oplossingen. Wij vertellen graag de mogelijkheden van onze inflatables en informeren over de gebruikte materialen en de kosten van het project. U vindt bij ons geen financiële verrassingen achteraf. Duidelijk en transparant.

Kwaliteit

Met veel passie en plezier produceren wij onze producten, en wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit, veiligheid en originaliteit. Om de kwaliteit goed te waarborgen wordt er alleen gewerkt met door ons zelf geselecteerde materialen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de beste kwaliteit PVC doek, 650 Gram/m2, en de aller sterkste garen. (UV bestendig, en rotvrij). Kwetsbare punten worden verstevigd en meerdere malen gestikt.

kwaliteitKwaliteit

Door dit proces zijn wij zo zeker van onze kwaliteit dat wij een 5 jaar garantie geven op al onze producten. Naast deze garantie bieden wij onze klanten ook een 5 jaar lang kosteloze schade afhandeling aan. Dit houdt in dat wanneer u onverhoopt een schade hebt aan uw product, wij deze direct en geheel kosteloos voor u herstellen. Ongeacht de oorzaak van de schade. Wij beschikken over onze eigen schadeherstel afdeling waardoor wij super snel kunnen schakelen. Top Service van Airfactory!

Uiteraard voldoen al onze producten aan de gestelde eisen voor opblaasbare attracties.  Onze opblaasbare attracties zijn gekeurd volgens de NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. U ontvangt bij elke aankoop o.a. een certificaat van goedkeuring. Dat is uw bewijs dat het product veilig is, en geproduceerd is volgens de nieuwste norm.

Levering en productietijd

Airfactory hanteert voor de meenste producten een levertijd van 4 week.Wanneer  het om grote aantallen gaat het kan zijn dat dit de productietijd beïnvloed.  Dit wordt altijd vroegtijdig besproken met de klant, zodat er geen verrassingen ontstaan tijdens het proces. Tijdens de productie houden we u non-stop op de hoogte en respecteren we maximaal de afgesproken timing. Daarnaast bewaken we gedurende het hele project nauwgezet het beschikbare budget. Ook daarbij, geen verrassingen achteraf.

Wanneer u een product besteld bij Airfactory wordt deze altijd compleet geleverd. Direct klaar voor gebruik. Wij leveren uw bestelling binnen 24 uur in Nederland en België. Kosteloos.

Wanneer u wenst komen wij uw bestelling nog dezelfde dag bij u afleveren. Geen enkel probleem!

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij graag een afspraak. U bent van harte welkom in ons bedrijfspand aan de Industrieweg 15 in Rogat. Onder genot van een bakje koffie bespreken wij graag uw ideeën. Ons team staan te popelen om u te helpen.

Graag tot snel!

Namens het team van Airfactory

Neem contact met ons op

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world