FESTIVALS

Wilt u uw festival opvallen door het gebruik van inflatables!

Het gebruik van inflatables op festivals en andere grote evenementen is niet iets van de laatste jaren. Er zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden om op een frisse manier reclame te maken op uw event. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij onze klanten het hele project door begeleiden. Van idee tot realisatie!

Inflatable decors

Voor de aankleding van het podium worden vaak inflatables gebruikt. Inflatables zijn lichter en vaak voordeliger dan andere materialen. Hierdoor kan een podium veel sneller opgebouwd en weer afgebroken worden. Airfactory is graag betrokken bij het ontwerp en de uitwerking van decors bij grote evenementen, voorstellingen en festivals.

Crowdballs

Crowdballs, ook wel pushballen of publieksballonnen genoemd zijn het ideale marketing- en reclamemiddel om als adverteerder of sponsor op evenementen,concerten of festivals in te zetten. Deze publieks ballen hebben vaak een afmeting van 1 a 2 meter ens zijn ideaal om het publiek te vermaken en ondertussen aandacht op uw merk of organisatie te vestigen. Onze crowdballs zijn in diverse vormen te produceren en worden full color geprint inclusief uw logo en/of tekst.

Crowdballs

Wilt u uw idee bespreken?

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen. Wij zijn dol op sparren met onze klanten en samen tot geweldige ideeën te komen.

Snelle offerte Stel een vraag Bel mij terug
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world