DIENSTVERLENING VAN AIRFACTORY

Airfactory biedt de mogelijkheid om uw project 100% uit handen te nemen. Van productie tot installatie, van opslag tot onderhoud.

Opbouw en afbreken

Soms ontbreekt het u aan mensen, tijd of gewoonweg de specialisme om een inflatable goed op te bouwen en/of af te breken. Of misschien zijn de projecten gewoon te complex en doet u liever dienst op onze expertise. Wij bezorgen u altijd graag een offerte voor montages en demontages. Wilt u ook een beroep doen op (een van) onze diensten? Bel of mail ons, we maken zo snel mogelijk een afspraak of een offerte op maat!

Opslag en onderhoud

Wanneer u zelf over onvoldoende opslag capaciteit beschikt, bieden wij u de mogelijkheid de opslag van uw inflatable door ons te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw inflatable veilig opgeslagen wordt totdat deze weer ingezet moet worden. Uiteraard kunt u te aller tijde beroep doen op uw inflatable.

Reiniging

Een inflatable kan erg vuil raken tijdens het gebruik. Voor de levensduur is het belangrijk dat deze goed schoon gemaakt en onderhouden wordt. Door onze jaren lange ervaring en het gebruik van de juiste (schoonmaak)middelen kunnen wij (bijna) elke inflatable er weer als nieuw uit laten zien.

Benieuwd naar de kosten of op zoek naar advies? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Snelle offerte Stel een vraag Bel mij terug
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world